STYLIST ÉS DIVATTERVEZŐ
Stílustanácsadás
On-line, személyesen, írásban, kötetlen beszélgetés keretében illetve előadás formájában, igényeidhez, lehetőségeidhez igazodva. elsődleges célom, hogy újfajta nézőpontból ismerd meg önmagad és hiteles képed legyen valóságos énedről.

Skype konzultáció

Virtuális styling

Érezted már azt a kínzó érzést, hogy benne ragadtál egy stílusban, amely már egyáltalán nem tükrözi a személyiségedet?

Többek között ennek a problémának az orvosolására fejlesztettem ki a Skype – n történő stílustanácsadást. Természetesen ahhoz, hogy útmutatást tudjak adni neked, meg kell hogy ismerkedjünk. Látnom kell az arcodat, az alakodat, hallanom kell a hangodat, fel kell térképeznem az egyéniségedet.

A virtuális styling egy rendkívül komplex elemzést takar, mégpedig: színkarakter ismertetés, alkatanalízis, ruhaszettek ajánlása webshopunk bőséges választékából, javaslatokkal összekötve, útmutatás a kiegészítők fontosságáról, sminkelési alapok feltárása, sminkelési tanácsadás, frizura ötletek, végezetül pedig a teljes stílusprofilod meghatározása.

A változás, a változtatás akkor lesz igazán eredményes és látványos, ha egészen az alapoktól indulunk, és a meglévő adottságaidból hozzuk ki a maximumot. A trendek szezonálisan változnak, a divat világa állandóan forrong, de a saját stílusod megtalálása, a tudatos outfited kialakítása, valóban katartikus élményeket hoz és merőben új lehetőségek széles tárházát nyitja meg előtted.

Gardróbrendezés stylisttal

Teljes körű stílustanácsadás során száműzöm az életedből a „Mit vegyek fel dilemmát”.

A gardróbod teljes tartalmát értékelem, összerendezem, feltárom a megbúvó kincseket, az elavult ruhákat kiselejtezem, végül pedig felmérem a hiányosságokat. Ezután összeállítok egy komplex vásárlási listát, azokról a kulcsfontosságú ruhákról, kiegészítőkről, amelyeket feltétlenül be kell szerezned, sőt amennyiben igényled, egy közvetlen, vidám hangulatú shoppingtúrát is bevállalok veled a célok elérése érdekében (lásd: a vásárlás stylisttal szolgáltatásomat).

A végeredmény lenyűgöző lesz: egy olyan modern és letisztult tartalmú ruhásszekrény, amelyből szórakoztatóvá válik az öltözködés, remekül kombinálható ruhadarabok találhatóak benne, amelyek színben, fazonban, mintázatban tökéletesen passzolnak hozzád. Új perspektívák  egész sora vár rád, mivel egy 100 %-ban élvezhető gardróbból, a személyiségedhez abszolút illeszkedő viseletet ölthetsz magadra, nap mint nap.

Úgy távozom tőled, hogy újradefiniáltuk a stílusodat, amely végre tökéletesen tükröz téged, alkalmazkodik az életmódodhoz, a munkádhoz, és ami a legfontosabb, hogy önbizalommal áraszt el téged. A stílus a divat kiterjesztése és a trendek perfekt felhasználása, amely az egyéniség korlátoktól mentes megmutatkozásával éri el a csúcspontját; érdemes tehát mielőbb rátalálnunk a saját „hangunkra”, hiszen az érvényesülésünk, a kiteljesedésünk vagyis az életünk múlhat ezen.

Vásárlás stylisttal

Összeállítottam egy remek és produktív programot annak érdekében, hogy az álmaid, a terveid mielőbb megvalósulhassanak:
ez a vásárlás stylisttal szolgáltatásom.

Stíluskonzultációval indítunk – a korábban egyeztetett bevásárló központban -, ezután pedig következik egy kifejezetten szórakoztató vásárlás, amely során összeállítok 3-5 ruhaszettet részedre, és persze eközben számos divattanáccsal, trendtippel látlak el. Legyél diák vagy anyuka, üzletvezető, vállalkozó vagy épp irodai dolgozó, fontos hogy megtaláld a hiteles, és a természetes adottságaidat kiemelő egyéni stílusodat, továbbá az is, hogy magabiztosnak mutatkozhass a mindennapokban.

Semmihez sem hasonlítható az a csodálatos érzés, mint amikor tudjuk magunkról, hogy remekül nézünk ki, amikor nem kell aggódnunk a megjelenésünk miatt és fesztelenül adhatjuk a saját egyéniségünket. Az önismereti folyamat során, minden a helyére kerül, és egy kiegyensúlyozott, a saját természetes stílusában öltözködő, és a pozitív visszajelzésekben fürdőző nő leszel.

A változás, a változtatás akkor lesz igazán eredményes és látványos, ha egészen az alapoktól indulunk, és a meglévő adottságaidból hozzuk ki a maximumot. Ehhez azonban szükséged van egy olyan stylistra, aki kellő szakmai tapasztalattal és empátiával bír, illetve erős alkotói inspirációval rendelkezik. A saját stílusod megtalálása, a tudatos outfited kialakítása, katartikus élményeket hoz és merőben új lehetőségek széles tárházát nyitja meg előtted.

Ajándék Hölgyeknek!

Unod a vásárlást a barátnőddel? Lepd meg egy közös vásárlással egy stylisttal remek szülinapi / karácsonyi / évfordulós ajándék!

Teljes megújulás

Komplex Styling

A divat a hivatásom és a szerelmem is egyben, a legnagyobb motiváció számomra: az egyéni stílus megteremtése és megőrzése. Ennek a szép és tartalmas projektemnek a megvalósítása érdekében hoztam létre ezt, a ma már favoritnak számító, sokrétű stílustanácsadási csomagot.

E népszerű szolgáltatási program során elfeledkezünk a külvilágról és csak rád, a te egyedi stílusod kialakítására összpontosítunk. Egy érdekfeszítő, sok területre kiterjedő beszélgetéssel kezdünk nálad, értékeljük az életstílusodat, a terveidet, meghatározzuk a leghatékonyabb stratégiát a tökéletes megjelenésed elérése érdekében, és végezetül összeállítom a stílusprofilodat. Ezután indulhat az újjászületés izgi és kalandokkal teli folyamata.

Gardróbrendezéssel folytatjuk a „munkát”, amikor is a számodra ideális ruhadarabokat megtartjuk, mesés, új kombinációkat hozzunk létre belőlük, a hozzád nem passzoló ruháktól azonban rövid úton búcsút veszünk, végül pedig a hiányzó szettekről listát készítek. A nap fénypontja még csak ezután következik: vásárlás a személyi stylistoddal; e shoppingtúra során megtanulod, mi a tökéletes választás számodra, nincs pénzpazarlás, nincsenek felesleges körök, és rengeteg ötletet, útmutatót adok a jövőre nézve.

Függetlenül attól, hogy épp társat keresel, vagy az üzleti imaged kialakításán dolgozol, esetleg egy életmódváltás elején vagy, netán önértékelési problémákkal küzdesz, bátran kijelenthetem, hogy valamennyi esetben segítségedre lehetek. Mindezt arra alapozom, hogy ügyfeleim magasabb pozícióról, üzleti sikerekről, elismerő szavakról, pozitív változásokról számolnak be; vagyis a szakmai ismereteim, a sok év alatt összegyűjtött tapasztalataim, a céljaid elérésének a szolgálatába állíthatóak és a vágyaid jóval könnyebb beteljesülését eredményezhetik.

Christian Dior

A nő védjegye

„Nem tudsz túl sok időt tölteni a tökéletes cipő kiválasztásával. Rengeteg nő követi el azt a hibát, hogy nem figyel oda a cipőjére, pedig az elegáns nő védjegyét a lábán kell keresni.”

Cégek, vezetők részére

Stílustanácsadás

Lehetőség van megrendelni a stílustanácsadást előadás keretében is, azaz több résztvevővel. A kiscsoportos tréning személyre szabott, fő célja a kiváló megjelenés elérése és természetesen önbizalomedzés. Cégek, vezetők részére öltözködési szabályok témában is tartok előadást (business formal, vagy business casual), amely meglehetősen komoly stíluskalauz lehet a jövőre nézve illetve a siker elérése, megtartása érdekében.

A stílus házhoz megy

Gardróbrendezés

A tökéletes ruhatár kialakításához kínálom fel tudásomat, a kevesebb néha több filozófia szellemében. Szeretném hangsúlyozni, stylist – ot hívni, felkérni egyáltalán nem luxus, hanem nagyon is ésszerű és gyorsan megtérülő befektetés, amely ráadásul önmagunk legnagyobb örömére szolgál.

Styling fotózáshoz

Asszisztencia

Különleges és egyedi ajánlatot tartogatok a számodra, amennyiben szeretnéd meglepni magad egy új, lenyűgöző külsővel, amit meg is kívánsz örökíteni a jelen- és az utókor számára, ebben az esetben érdemes hozzám fordulnod. Profi haj, gyönyörű smink és természetesen öltözködési stílustanácsadást követően, készen állsz a fotózásra, amely történhet stúdióban vagy csodálatos szabadtéri helyszíneken egyaránt.

Stylist és Divattervező

Találd meg a divatban magad!

Segítséget nyújthatok egyéni stílusod kialakításában, de ezen túlmenően szeretném, hogy megtaláld belső motivációdat, saját hangodat az öltözködésben, mindez oly sugárzó személyiséget eredményez, amely képes maradandó hatást gyakorolni a környezetére és végre kialakul az egészséges önértékelés.

Fejlesszük tökélyre a megjelenésedet

Egy találó hasonlattal élve, egy olyan festőnek érzem magam, aki azonnal látja modelljének a szépségeit, erényeit és hihetetlenül erős motivációt érez arra, hogy ezt számára és a nagyvilágnak is megmutathassa a róla alkotott festmény által, a különbség annyi, hogy én inspiráló útmutatásaimmal érem el ezt a nemes és értékes célt.

Tehát itt vagyok, vagyis a „festő„ készen áll és arra vár, hogy minden tudásával, tapasztalásával valamint igyekezetével segíthessen és a „műalkotás„ elkészüljön. Ne félj, bontsd ki a szárnyaidat! Légy csinos, lenyűgöző és emlékezetes! A szépség és a karcsúság ugyan lehet, hogy kiváltság, de a stílus mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen. Az ilyen ember pedig hihetetlenül vonzó, igaz? Ne engedd, hogy az élet elmenjen melletted úgy, hogy nem az vagy aki szeretnél lenni, és nem válthatod valóra az álmaidat. Bontsd ki a szárnyaidat és repülj…

szakmai műveltség
divatmúlt és tapasztalat
intuíció
kreativitás
emberismeret
[]