Te milyen színtípus, alkat vagy?
Nincs többé próbálkozás, csak siker!

Nincs több felesleges próbálkozás: megtalálunk Téged!

Nem fogsz többé próbálkozni, tutira mész, csak olyan ruhákat és kiegészítőket fogsz vásárolni, ami Neked való!

„Mindig is irigyeltem azokat, akik ha bármit felvettek, az is jól állt nekik. Én sajnos nem ilyen vagyok, pedig annyi mindent kipróbáltam!”

Ismerős? Elárulok egy titkot: akiknek bármi jól áll, azok tudatosan öltözködnek. Csak olyan színeket, csak olyan formákat választanak, amiben jól mutatnak. A látszólagos szerencse mögött tudatoság van.

Van, aki tudja, van, aki még nem

Ennyi csak a különbség. Nagyon kevesen születnek úgy, hogy ösztönösen ráéreznek arra, melyek az ő színei, mi az, ami fiatalítja őket, ami tökéletesen passzol hozzájuk. Ugyan ez igaz az alkatunkra is. Mi nők sokat foglalkozunk azzal, hogy kiemeljük a előnyeinket, és takargassuk, amivel nem vagyunk elégedettek.

Az újságokban, az interneten sok információt találhatsz erről. Elolvasod, értelmezed, órákig válogatsz a boltban, vásárolsz, felveszed, de az összhatás nem stimmel. Nézed magad a tükörben, és érzed, hogy amit látsz, az nem kerek.

Tudod, hogy milyen alkat vagy? Hogy milyen színkarakter?

Hogy milyen smink áll Neked jól, és milyen ruhát és kiegészítőt kéne hordanod.
Összeszedtük egy stíluslapba azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha a saját stílusodat keresed.
Töltsd le, nézd meg, tudod-e mindenre a választ!

Skype konzultáció, stílus tanácsadás

Ahhoz, hogy tanácsot tudjak adni Neked, meg kell ismerjelek. Látnom kell az arcodat, alakodat, hallanom kell a hangodat, tisztában kell legyek az egyéniségeddel. Ehhez ma már nem kell utaznunk, beülnünk valahová, hanem kényelmesen megtehetjük Skype-on keresztül is.

A konzultáció díja 15 000 Ft (bruttó), és nagyjából 1 órát vesz igénybe, ennyi idő alatt meghatározzuk, hogy milyen alkat típus vagy, melyik színtípusba tartozol, és mi passzol az egyéniségedhez. A konzultációhoz egy ajándékot is tartogatok a számodra, mindjárt meg is mutatom, hogy mit.

Ajánlás

„Köszönöm a támogatást, a türelmet, rengeteget segítettél önmagam elfogadásában, a sok biztatás és tanács megtette hatását, újra nőnek érzem magam és örömet okoz a vásárlás, az öltözködés.”
– GY. MÁRTA

“Élmény volt veled a vásárlás, korábban problémát okozott, hogy milyen fazon, szín áll jól nekem, órákig válogattam az üzletekben eredmény nélkül, sok hasznos információt kaptam, köszönöm Anikó.”
– V. KRISZTINA

Ajándék, segítség

A konzultációhoz
most ajándékba adok egy 5000 Ft-os ajándék kártyát, amit 10 000 Ft vásárlás felett beválthatsz webshopomban, ahol egyedi, olasz ruhákat, szetteket, kiegészítőket kínálok. Természetesen a konzultáció után nem engedem el a kezed: személyre szabottan, a Te méretednek, alkatodnak, színtípusodnak megfelelő termékeket ajánlok Neked azonnal.

Képzeld el, felkelsz reggel,
magabiztosan válogatod össze aznapi szettedet, és már a gyerekek iskolájában megkapod az első pozitív visszajelzést. Ez a magabiztosság egész nap Veled lesz, a munkahelyeden, tárgyalásokon. Sajnálni fogod, hogy vége van a napnak.