• 2018-11-13

Nemzetközi férfinap

Nemzetközi férfinap

Nemzetközi férfinap 500 334 Anikó Víg Stylist

Nemzetközi férfinap – November 19. napja csak a férfiaké, és ez a nap igazán szenzációs lehetőség arra, hogy megünnepeljük a hozzánk tartozó férfiakat; legyen szó barátról, férjről, bátyusról, öcsről vagy akár egy kollégáról. Ez az ünnep nagyszerű alkalom arra, hogy több figyelmet szenteljünk a fiúknak, még inkább törekedjünk a kedvükben járni és ismerjük el az érdemeiket.

Éljenek a teremtés koronái

Mi, XXI. századi hölgyek – akárcsak ősanyáink – nagyra értékeljük az udvariasságot, a figyelmességet, az őszinteséget, a biztonságot. Felnézünk azokra a bátor férfiakra, akik nem félnek megnyílni, még akkor sem, ha ezáltal kissé sebezhetővé válnak, és azokra pedig főként, akik képesek felelősséget vállalni és családot alapítani.

Igazi nagybetűs Férfiúnak lenni a mai bonyolult és emancipált világban kifejezetten nagy kihívást jelent, hiszen már nem kell vadászniuk az élelem megszerzésért, nem kell háborút vívniuk szeretteik megóvásáért, hétköznapi hőstettekre van szükség „csupán”.

Ezt az új keletű ünnepet egyébként először 1999-ben tartották meg az ENSZ támogatásával, hazánkban pedig 2009-től szerveznek a Nemzetközi férfinaphoz köthető rendezvényeket. Bevezetésének célja pedig az volt, hogy az erősebbik nem egészségére hívja fel a figyelmet, valamint hogy hangsúlyozza a nemek közötti egyenlőséget.
Tekintse meg az ezzel kapcsolatos oldalt.

Lepd meg szerelmedet és légy őrülten szexi

Hölgyek, ez a nap tényleg remek apropó arra, hogy kedvezzünk a párunknak, számos különleges gesztust tehetünk, izgalmas meglepetést szerezhetünk  – kevés erőfeszítéssel -, amellyel tényleg emlékezetessé válhat ez a szép alkalom. Stylistként pompás outfit-ötletekkel tudlak ellátni benneteket, amelyek bevetésével meglepően könnyen lehettek elragadóan nőiesek, és persze mindez a szerelmetek legnagyobb örömére fog szolgálni (és végül nektek is boldogságot ad).

Idekívánkozik kedvenc Karinthy idézetem, amely tökéletes megfogalmazása a nők és a férfiak egymásra gyakorolt kölcsönhatásának: „Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.”

Amit a férfiak imádnak a nőkön

Vadító vörös minden mennyiségben

Nem a legújabb felfedezés, de nem árt újból és újból elismételni, hogy a pasik odavannak a piros minden árnyalatáért. Egy jól megválasztott – alakot követő, formákat kiemelő – szett, rendkívül figyelemfelkeltő és nem hiányozhat a ruhatáradból, főként ha elismerő tekintetekre vágsz.

Nemzetközi férfinap

Szoraja ruhaszett
 az elragadóan magabiztos nő dressze

Nemzetközi férfinap

Amidala ruhaszett
szabad szellemű öltözködés, a karizmatikus egyéniségek önkifejezésére

Csábítás romantikus csipkében

Harisnya, fehérnemű, blúz, szoknya vagy épp egy meseszép ruha? Bármelyik ruhadarab alkalmas arra, hogy az ujjaid köré csavard életed férfiját, ha az csipkéből készült. Ez a fantasztikus anyag, a nőiesség és a kifinomultság kiemelésének a “mestere”, és nélküle elképzelhetetlen a tökéletes csábítás.

Nemzetközi férfinap

Zseraldina ruhaszett
 a fukszia derűs elevensége csipkébe szőve

Nemzetközi férfinap

Ronalda ruhaszett:
Az uralkodó nőiesség látványos kifejezése

Szűk farmer, a gardróbok kaméleonja

A testhez simuló farmer vékonyít, kiemeli a nőies idomokat, nem csoda tehát hogy a férfiakat “megőrjíti”. Rendkívül jól kombinálható darab, amely a legkülönfélébb színekben, fazonokban áll a rendelkezésünkre, viselhetjük magassarkúval, vagy épp lapos topánkával, és természetesen edzőcipővel is.

Nemzetközi férfinap

Egyedi tervezésű farmer legging
brutálisan dögös nadrágújdonság

Nemzetközi férfinap

Használthatású elasztikus farmer
meggyőző erejű, a legújabb divat szerinti modell

Ceruzaszoknya magassarkú cipővel, az abszolút nyerő páros

Ez a szoknya, egy valódi jolly joker ruhadarab, amely bármelyik stílusban megállja a helyét, hiszen egyszerre szofisztikált, konzervatív, de mégis eszméletlenül attraktív. A tűsarkú cipellő pedig egyértelműen a femme fatale imázsához köthető és a csábítás első számú kiegészítőjeként tartjuk számon.

Nemzetközi férfinap

Cheril ruhaszett
vágyaink magenta „netovábbja”

Nemzetközi férfinap

Zeta ruhaszett
 a fémes káprázat, a jeges izzás dressze

Nőnapon boldogan fogadjuk, amikor a fiúk elhalmoznak bennünket figyelmességükkel, és ha nekünk jólesik a sok kedvesség, akkor itt az ideje annak, hogy mi is tegyünk ki magunkért!

Kezdeményezzünk tehát ezen a napon mi, legyünk szexisek, készítsünk izgi fotókat magunkról és csábító üzenetekkel kiegészítve lepjük meg a kedvesünket. Újítsunk be vadítóbbnál vadítóbb  fehérneműket, dögös ruhadarabokat, és tuti biztosra veszem, hogy egy ilyen különleges ajándék “betalál”.

Webáruházunk választékos és igényes kínálatából lebilincselő szetteket választhattok, ne habozzatok sokat, egészen biztosan találtok kedvetekre való, trendi összeállításokat. 
Tekintse meg az ezzel kapcsolatos oldalunkat.

Tudod, hogy mi a Te saját stílusod?

Összeszedtük egy stílus lapba azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha a saját stílusodat keresed.” Töltsd le, nézd meg, tudod-e mindenre a választ!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Leave a Reply