• 2018-12-06

Karácsony szelleme

Karácsony szelleme

Karácsony szelleme

Karácsony szelleme 450 300 Anikó Víg Stylist

Karácsony szelleme – A szeretet ünnepe számomra a hagyományok tiszteletéről, a család fontosságáról, a csodákban való hitről szól, és olyan értékekről, amelyeket szeretnénk gyermekeinknek átadni.

Gyerekkorom ünnepei közül arra a karácsonyra emlékszem a legélénkebben és a legszívesebben, amikor rengeteg hó esett és a házunk körüli táj olyan bámulatos képet öltött, mintha egy mesebeli téli képeslap elevenedett volna meg. A háztetők csinos hósipkát kaptak, a fák hópehelysubát öltöttek, a játszótér és a park pedig hófehér dunna alatt pihent félálomban, vagyis minden valódi békebeli decemberi látványt nyújtott.

Kemény tél volt ekkor, a nappal is szép volt, de estére szemet gyönyörködtetővé vált az utcai fényárban megcsillanó hatalmas hópelyhek látványa. Elképesztő hidegséggel ragyogtak a csillagok és a levegőben már ott lógott a karácsony teljes varázslatossága. Családunk apraja-nagyja összegyűlt, hangulatos készülődés vette kezdetét, asztalra kerültek a csodálatos ünnepi ételek, az ínycsiklandó sütemények, fenyőillat lengett be mindent, és végre megszólalt a várva várt csengőszó, felhangzott a Mennyből az angyal, és következett az ajándékbontás.

Adventi dekoráció

A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, amely a keresztény kultúrkörben a karácsony napját megelőző negyedik vasárnaptól, karácsony napjáig számított periódus.

Az advent szó jelentése: eljövetel, mely elnevezés a latin adventus Domini („az Úr eljövetele”) kifejezésből származik. Ez az időszak a karácsonyra való készülődés, a várakozás jegyében telik, várjuk a világosság növekedését, a fény megszületését.

Rendkívül hangulatossá tehetjük az adventi és a karácsonyi időszakot egyaránt: a gyönyörűbbnél gyönyörűbb ünnepi koszorúkkal. Adventi koszorúk, karácsonyi asztaldíszek, ajtókoszorúk, ünnepi kopogtatók, amelyek mind-mind emelik az ünnep fényét és meghittségét.
Tekintse meg az ezzel kapcsolatos oldalt.

Adventi dekorációs inspirációk

Karácsony szelleme

Exkluzív adventi falidísz
Gömbvarázslat

Karácsony szelleme

Szőrmés adventi koszorú

Karácsony szelleme

Klasszikus adventi ajtódísz
Red & Green

Egy különleges adventi ajánlatot is tartogatok számotokra. Egyedi tervezésű, stylist által összeválogatott, olasz minőségi ruhakreációk várják, hogy a divat és a stílus szerelmeseinek a téli kollekciójába kerülhessenek. Adventi akciónk keretében (dec.09., dec.16., dec.23.), minden termékünk árából 30% kedvezményt adunk, akkor is ha üzletünkben (Hatvan, Rákóczi ú. 24. 9:00-13:00-ig) vásároltok, és akkor is ha webáruházunkból rendeltek!

A karácsonyt világszerte emberek millió ünneplik, van aki a házát, a kertjét is teljes díszbe öltözteti, és hatalmas családi összejövetelek szervez; és vannak sokan olyanok is, akik csak a szívükben gyújtanak meg egy kicsiny gyertyát, és csendesen ünnepelnek, régi időkre emlékezve. Az viszont egészen biztos, hogy a gyerekkori karácsonyok apró csodái és titokzatossággal teli emlékei, életünk végéig elkísérnek bennünket.

Tudod, hogy mi a Te saját stílusod?

Összeszedtük egy stílus lapba azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha a saját stílusodat keresed.” Töltsd le, nézd meg, tudod-e mindenre a választ!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Leave a Reply