• 2019-05-27

Csábítás stílusosan

Csábítás stílusosan

Csábítás stílusosan 500 334 Anikó Víg Stylist

Csábítás stílusosan – A divat alapvető színtere maga a testünk, melynek a szolgálatába is állíthatjuk, hiszen képes a külsőnket formálni, az adottságainkat kiemelni vagy épp a hiányosságainkat leplezni. A divat a világ megismerésének is az egyik különleges eszköze, amely persze koronként rengeteget változik. Fontos az outfit, a trendek követése, de még fontosabb a stílus.

A végzet asszonyai

A világtörténelemben már számtalan példa bizonyította, hogy a csábítás képessége nem elsősorban a szépséggel, mint sokkal inkább a vonzerővel van összefüggésben.

Olyan királynők, színésznők, művészek legendái, mítoszai maradtak fent az utókor számára, akiknek a személyes varázsa, kisugárzása, bámulatos karizmája olyannyira lenyűgöző volt, hogy koruk kiemelkedő és meghatározó személyiségévé váltak.

Kleopátrától, Madame de Pompadour-on át, egészen Greta Garbo-ig, a történelem bővelkedik olyan kivételes hölgyekben, akik kisugárzásukkal megbabonázták a férfiakat és nőiességük, szexepiljük bevetésével el tudtak érni mindent, amit csak szerettek volna.

A csábítás titkai

Minden nőben ott él egy különleges istennő, aki rendelkezik a csábítás kellékeivel, hiszen ez a képesség genetikailag van kódolva a gyengébbik nembe. Fontos hogy személyiségünk feminin oldalát folyamatosan karban tartsuk, illetve velünk született adottságaink előnyeit kiélvezzük.

Számtalan apró gesztus, kifinomult eszköz, stílusos trükk áll a rendelkezésünkre ebben az izgalmas és impulzív „játékban” (az igéző tekintettől kezdve, egészen a mosoly lebilincselő erejéig).

A csábítás árnyalatai

A színek abszolút képesek szenvedélyt szítani, de az is kiemelten fontos, hogy a színkarakterünknek megfelelő árnyalatok mellett döntsünk! Nem csupán az alakra vannak hatással, hanem egy ideális színválasztás által, sokkal fiatalabbnak is tűnhetünk a valós korunknál.

Piros: a lobogó tűz, a szív, a szerelem színe; amely képes az erotikus kisugárzás és a romantika erőteljes kifejezésére, illetve a vágyak tetőpontig fokozására.

Fekete: a rejtélyes éj, a stílusos lázadás, és a merészség színe; finomságot kölcsönöz viselőjének, ezentúl az elegancia és a csábítás nemes megtestesítője is.

Rózsaszín: a szerelem és a nőiesség egyik gyengédséget sugalló árnyalata; melegséget közvetít ugyanakkor a luxust is képviseli, valamint a boldogság iránti vágyakozás szimbólumának is tekinthető.

Csábítás stílusosan

Martine ruhaszett
 az időtálló és karakteres megjelenésért

Csábítás stílusosan

Ronalda ruhaszett:
az uralkodó nőiesség látványos kifejezése

Csábítás stílusosan

Ana ruhaszett
a törékeny múlandóság szemet gyönyörködtető varázslata

A csábítás kellékei

A legfőbb alapszabályok: megtalálni a harmóniát, a dögös és a szexis, a divatos és a nőies öltözködés között.  Ajánlatos még: jóízlés, időtálló darabok, sikk, a minőség preferálása és „too much-ság” kerülése.

Konkrét és rendkívül látványos példákon keresztül is bemutatom, hogy mivel hívhatjátok fel a kiszemelt férfiú figyelmét magatokra! Ezeket a “must have” szetteket, mind webáruházunk lenyűgöző kínálatából válogattam össze.
Tekintse meg oldalunkat

I. A misztikus magassarkú cipő: A csábításra készülő nő első számú “támasza”; bár nem épp a legkényelmesebb viselet, de mivel megnyújtja a lábakat és megemeli a popsit, így elmaradhatatlan kiegészítő. Aranyszabály: cipőt mindig a ruhánk színéhez válasszunk!

II. A sejtelmes ruha: a férfiak megőrülnek a titokzatosságért; egy olyan nőies és kifinomult ruha, amely finoman követi a tested vonalát és megmutatja a lábaidat, mindig nyerő. Aranyszabály: ne azért viselj egy ruhát, mert másokon jól áll, vagy épp ez a legújabb trend, hanem mert jól érzed benne magad, és összhangban áll a személyiségeddel, hiszen ekkor leszel a legmagabiztosabb.

Csábítás stílusosan

Anitra ruhaszett
 időtlen, csodálatos életérzést sugalló kollekció

Csábítás stílusosan

Kerubina ruhaszett
 vadmacskák érzékien ravasz szettje

Csábítás stílusosan

Beth ruhaszett
a szépség és a nőiesség magasztalása

III. A fűző: egy igazi örök darab, amely mindenkinek homokóra alakot kölcsönöz (bizonyos méret alatt), és kétségtelenül a nőiesség szimbóluma. Aranyszabály: van az a súlytöbblet, amelyet már nem érdemes ezzel korrigálni, mert épp ellentétes hatást eredményez!

IV. A szűk farmer: A pasik imádják a skinny-t a hölgyeken, ezek a nadrágok karcsúbbá teszik viselőjüket, megnyújtják az alakot, hosszabbá varázsolják a lábakat és nem utolsó sorban bármivel kombinálhatóak.

Csábítás stílusosan

Larcia ruhaszett
a tekinteteket uraló hölgy választása

Csábítás stílusosan

Skinny szabású farmernadrág

 

 

Csábítás stílusosan

Penelopé ruhaszett
 varázslatos dressz fétis bűvölettel

Az öltözködési csapdákra figyeljünk és igyekezzünk elkerülni őket! Hivalkodó dekoltázs extrém-mini szoknyával párosítva túl kihívó, így az outfit könnyen válhat közönségessé! A tökéletes öltözéket a helyes kiegészítővel koronázhatjuk meg, melyek célja kiemelni a szépségünket, nem pedig elnyomni azt! A túl sok szín, a túl sok minta, a túlcsicsázott darabok kerülése a legtöbb esetben javallott.

Bármennyire is tagadjuk, tény hogy elsőre a külső illetve az összhatás alapján ítéljük meg az embereket. A csábítás csak és kizárólag rajtad múlik; legyünk tehát magabiztosak, vidámak, nyitottak a világra és ne zárkózzunk el a lehetőségektől! Ne feledd, egy kis flört mindenkit jó kedvre derít!

A férfiemberek képzelőerejét azonban a szexi, csábításra “született” fehérneműkkel lehet a leginkább megragadni. A következő bejegyzésemben ennek a fantáziadús témakörnek a rejtelmeibe avatlak be benneteket, izgalmas lesz :).

Tudod, hogy mi a Te saját stílusod?

Összeszedtük egy stílus lapba azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha a saját stílusodat keresed.” Töltsd le, nézd meg, tudod-e mindenre a választ!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Leave a Reply