• 2019-01-21

Az egyéniségek éve

Az egyéniségek éve

Az egyéniségek éve 500 334 Anikó Víg Stylist

Az egyéniségek éve – Egyre inkább divattá válik: egyedinek lenni, kitűnni a tömegből; A karizmatikus személyiség magabiztos, jól ismeri önmagát, lelkes, motivált, dinamikus és mágnesként vonzza magához a többi embert.

A világsztárok, a hírességek között számtalan rendkívül vonzó, tökéletes külsővel megáldott ember van, de maradandó hatást, átütő erejű sikert csupán azok képesek elérni, akik rendelkeznek azzal a plusz kisugárzással, belső tartalommal, amely maradandó élményeket tud szerezni és rövid időn belül rabul ejti a közönség szívét.

Éppen ezért van az is, hogy olyan különleges hölgyek, mint Barbra Streisand, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep illetve a magyar celebritások közül például Liptai Claudia, Gryllus Dorka vagy épp Ungár Anikó, habár nem tartoznak épp a klasszikus szépségek közé, mégis eredendően van bennük egy olyan erős és érzéki kisugárzás, amely miatt divatikonokká váltak és szinte mindenki azonnal felfigyel rájuk, örökre megjegyzi őket.

Kijelenthetjük tehát, hogy a karizma főként a kisugárzásból táplálkozik, tehát semmi köze sincs a tökéletes alakhoz. Aki képes vállalni – a hiányosságaival, hibáival együtt – önmagát, és akinek a teste – a lelke – a szelleme harmóniában van, arra a külvilág hamar reagál, mégpedig elismeréssel.

Érdemes tehát egyszerre törődni a külsőnkkel és a belsőnkkel is, mivel csak így érhetünk el igazán meggyőző, látványos és tartós eredményt. Szín- és stílustanácsadóként segítek megtalálni a „saját hangodat”, a saját stílusodat; a harmonikus outfit jelentősége megkérdőjelezhetetlen, sőt a sikerek elérésének egyik alapvető kulcsa.

Új Év – Új Én

Már számtalanszor megállapítottam, hogy van valami nagyon misztikus a divatban, hiszen természeténél fogva elképesztően sokszínű,  izgalmas, feltűnést kedvelő, olykor extravagáns, máskor végtelenül kifinomult, de ami standard benne: hogy folyamatos megújulást követel; ha szereted, elfogadod magad és sikerül megtalálnod a saját stílusodat, amelyben tökéletesen érzed magad, akkor megsokszorozódik a pozitív kisugárzásod is, ami egyenlő a sikerrel.

Lássuk néhány lebilincselő kisugárzással bíró híresség mesés outfitjét, illetve egy rövid elemzést is, hogy stylistként milyen szettet ajánlanék számukra, saját webáruházunk széles ajánlatából válogatva.

Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalatának vonzó sztárja, nemcsak szépségével, de személyiségével is elbűvöl minket. Stílusa magával ragadó és kifinomult, a csillogó ruhakölteményektől a farmer-póló kombináción át, megjelenése mindig kiváló és kifogásolhatatlan.

A színésznő a Hideg Nyár színtípushoz tartozik, ezekről a hűvös szépségekről elmondható, hogy színeik közel állnak a Tél típushoz, ám jóval visszafogottabbak, lágyabbak; jellemző rájuk a klasszikus elegancia, a szolid romantika. Lényeges, hogy nem kell feltétlenül az egytónusú összeállításokhoz ragaszkodniuk, illetve a csillogó estélyi ruha kitűnő választás számukra.

Az egyéniségek éve

Kimberli ruha szett
 királynői viselet egy ragyogó hölgyön

Az egyéniségek éve

A színésznő rózsaszín estélyi ruhájában
igazi hercegnőként tündököl

Az egyéniségek éve

Benita ruhaszett
 „Alfa nőstények” viselete
akik kisugárzásukkal megbabonázzák a férfiakat

Radics Gigi

Tehetségével, pozitív kisugárzásával, céltudatosságával elérte, hogy a karrierje folyamatosan ível felfelé, és tényleg csak a csillagos ég a határ. Énektudásán túl, a stílusérzéke is remek, szinte mindig ragyog és a legtöbbször lebilincselően attraktív a megjelenése.

Az X-faktor zsűritagja a sötét tél impozáns, drámai megjelenést is erősen magában rejtő színtípusához tartozik. Természetes szépségét perfektül kiemeli a búzakék, az izzó vörös, a telített sárga vagy épp a halvány mentazöld. Kerülendő árnyalatok számára: a narancs,  a korall,  a meleg barna.

Az egyéniségek éve

Romina ruhaszett
az arisztokrácia és az alvilág által is kedvelt viselet

Az egyéniségek éve

Az énekesnő kalapmániás
 imádja a dekoratív, impozáns kiegészítőket

Az egyéniségek éve

Aina ruhaszett
a fantáziadús képzelet megvalósulása

Pásztor Anna

A csodálatos énekesnőt, előadóművészt a végtelenül őszinte megnyilatkozások, a szabadságvágy, az életigenlés, a humor, az extrém színpadi jelenlét jellemzi leginkább.

Hihetetlenül sikeres és egyben megosztó egyéniség. Személyiségének végtelenül sok árnyalata van, amely miatt hazánk egyik legkülönlegesebb híressége. Öltözködése elképesztően eredeti, sokszor megdöbbentő is, de bármit is visel, lényéből mindig árad a finom illetve olykor kifejezetten vad erotika.

Az egyéniségek éve

Zeta ruhaszett
 a fémes káprázat, a jeges izzás dressze

Az Anna and the Barbies énekesnője
extravagáns outfitjében feltűnő, forradalmi, magával ragadó

Az egyéniségek éve

Teónia ruhaszett
a légies, fémeskáprázat kollekciója

A különleges egyéniségű emberek, akik a karizma csodafegyverével is bírnak, elfogadják a tökéletlenségeiket, nyitottak, kíváncsiak a világra, önbizalmuk pedig rendkívül egészséges. Népszerűek, könnyen inspirálják és bűvkörükbe vonják a környezetüket, és mindezek következtében sorra megnyílnak a zárt ajtók előttük. Érdemes tehát dolgoznunk a személyiségünkön, a lelkiállapotunkon, a harmonikus megjelenésünkön. Ennek elérése érdekében figyelmetekbe ajánlom webshopunk igényes kínálatát, amely a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel.
Tekintse meg az ezzel kapcsolatos oldalunkat.

Tudod, hogy mi a Te saját stílusod?

Összeszedtük egy stílus lapba azokat a kérdéseket, amikre tudnod kell a választ, ha a saját stílusodat keresed.” Töltsd le, nézd meg, tudod-e mindenre a választ!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Leave a Reply